O nama

“Proizvodimo visokokvalitetne industrijske ormare. Radi sigurnosti električnih sustava u našim kućištima montiramo samo najbolje materijale od najboljih dobavljača. Svaki razvodni ormar testiran je u skladu s međunarodnim standardima prije isporuke.”

O NAMA

Naša povijest

Počeli smo 2007. godine kao ‘one man show’, u garaži kuće koja se nalazila u selu Stankovo, u Zagrebačkoj županiji. Već potkraj te godine izrađeno je prvo postrojenje za Južnu Koreju.

2009. godine Sinusmatik je bio prva organizacija u Hrvatskoj koja je zaprimila UL certifikat za izradu industrijskih upravljačkih ploča u domeni elektroinženjerstva za područje SAD-a i Kanade. Iste godine upravljanje tvrtke preuzeo je Renato Cvetković.

2011. godine izradili smo prvu veću instalaciju monoraila, a 2012. Sinusmatik se uselio u novu poslovnu zgradu u kojoj je i danas. Tokom godina razvili smo se u uspješnu organizaciju koja se nalazi u okolici Zagreba i sastoji se od 1500m2 samo za radionice.

Imamo divne kolege, neke koji su s nama skoro od samih početaka – više od 10 godina – za čije smo povjerenje vrlo zahvalni.

…I za nas, ovo je tek početak!

Osnivač

Sinusmatik je osnovao Branko Cvetković

Počeli smo 2007. godine kao ‘one man show’, u garaži kuće koja se nalazila u selu Stankovo, u Zagrebačkoj županiji. Sinusmatik je osnovao Branko Cvetković nakon 30 godina iskustva u inozemstvu, na poslovima u svim granama industrijske automatizacije.

Već potkraj te godine izrađeno je prvo postrojenje za Južnu Koreju.

Što radimo

Sinusmatik danas

Za sebe volimo reći da smo Rolls Roys u kvaliteti & Rock’n Roll u brzini izvedbe projekata.

Upravo zbog tih naših kvaliteta danas radimo za mnoge naručitelje širom svijeta.

Tvrtka smo koja se bavi proizvodnjom kontrolnih panela po visokim svjetskim standardima, razvojem i izradom vanserijskih elektro-kućišta za vozila, te elektroinstalacijama za automobilsku, željezničku i zabavnu industriju.

Kontakt

Tu smo za Vas!

Imate li prijedlog za suradnju ili generalni upit?