Karijere

“Imamo timove vještih inženjera i tehničara s iskustvom u projektiranju, opremanju i postavljanju ormara prilagođenih specifikacijama kupaca kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata. Analiziramo specifične zahtjeve kupaca i pretvaramo ih u gotove i certificirane električne ormare.”

Karijere

Postani dio Sinusmatik obitelji!

Nakon uspješnog probnog rada jamčimo stabilan radni odnos na neodređeno vrijeme.

Ulažemo u profesionalni napredak radnika – dodatno školovanje, edukacije, seminari – s ciljem dugoročne suradnje.

Ugodna i prijateljska radna okolina, kompetitivna primanja te nagrade za trud i zalaganje.

Radimo samo s najboljim materijalima i dobavljačima jer želimo da naši zaposlenici imaju prvoklasne resurse i opremu za rad.

Naši zaposlenici imaju priliku raditi u inozemstvu na zanimljivim i inovativnim projektima sa svjetski poznatim međunarodnim klijentima koristeći modernu tehnologiju u automobilskoj, željezničkoj i zabavnoj industriji

Organiziramo Teambuilding evente i druženja za posebne prigode i proslave te njegujemo zdravu komunikaciju, ravnopravnost i timski rad među kolegama.

U vječnoj smo potrazi za ambicioznim i talentiranim pojedincima koji bi se pridružili našem raznolikom i veselom timu. Širenje poslovanja u svijetu za nas predstavlja izazov, stoga zadatke želimo povjeriti odgovornoj ekipi koja će biti motivirana za rast i razvoj društva.

Karijere

Što kažu naši zaposlenici?

Kontakt

Postani dio tima

Želiš se pridružiti našem timu? Javi nam se, bilo bi nam drago čuti od tebe!