Sinusmatik

“Proizvodimo visokokvalitetne industrijske ormare. Radi sigurnosti električnih sustava u našim kućištima montiramo samo najbolje materijale od najboljih dobavljača. Svaki razvodni ormar testiran je u skladu s međunarodnim standardima prije isporuke.”

O NAMA

Naša povijest

Počeli smo 2007. godine kao ‘one man show’, u garaži kuće koja se nalazila u selu Stankovo, u Zagrebačkoj županiji. Sinusmatik je osnovao Branko Cvetković nakon 30 godina iskustva u inozemstvu, na poslovima u svim granama industrijske automatizacije. Već potkraj te godine izrađeno je prvo postrojenje za Južnu Koreju.

2009. godine Sinusmatik je bio prva organizacija u Hrvatskoj koja je zaprimila UL certifikat za izradu industrijskih upravljačkih ploča u domeni elektroinženjerstva za područje SAD-a i Kanade. Iste godine upravljanje tvrtke preuzeo je Renato Cvetković.

2011. godine izradili smo prvu veću instalaciju monoraila, a 2012. Sinusmatik se uselio u novu poslovnu zgradu u kojoj je i danas. Tokom godina razvili smo se u uspješnu organizaciju koja se nalazi u okolici Zagreba i sastoji se od 1500m2 samo za radionice.

Imamo divne kolege, neke koji su s nama skoro od samih početaka - više od 10 godina - za čije smo povjerenje vrlo zahvalni.

...I za nas, ovo je tek početak!

Standardizirane upravljačke ploče

Dizajn električnih ormara

Korištenje Eplana

SolidWorks licenca za konstrukciju

Instalacije izvan radionica

Ured za elektroinženjering

Puštanje u pogon