Sinusmatik

“Imamo timove vještih inženjera i tehničara s iskustvom u projektiranju, opremanju i postavljanju ormara prilagođenih specifikacijama kupaca kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata. Analiziramo specifične zahtjeve kupaca i pretvaramo ih u gotove i certificirane električne ormare.”

Karijere

Postani dio Sinusmatik obitelji!

Nakon uspješnog probnog rada jamčimo stabilan radni odnos na neodređeno vrijeme.

Ulažemo u profesionalni napredak radnika – dodatno školovanje, edukacije, seminari – s ciljem dugoročne suradnje.

Ugodna i prijateljska radna okolina, kompetitivna primanja te nagrade za trud i zalaganje.

Radimo samo s najboljim materijalima i dobavljačima jer želimo da naši zaposlenici imaju prvoklasne resurse i opremu za rad.

Naši zaposlenici imaju priliku raditi u inozemstvu na zanimljivim i inovativnim projektima sa svjetski poznatim međunarodnim klijentima koristeći modernu tehnologiju u automobilskoj, željezničkoj i zabavnoj industriji

Organiziramo Teambuilding evente i druženja za posebne prigode i proslave te njegujemo zdravu komunikaciju, ravnopravnost i timski rad među kolegama.

U vječnoj smo potrazi za ambicioznim i talentiranim pojedincima koji bi se pridružili našem raznolikom i veselom timu. Širenje poslovanja u svijetu za nas predstavlja izazov, stoga zadatke želimo povjeriti odgovornoj ekipi koja će biti motivirana za rast i razvoj društva.

Želiš se pridružiti našem timu? Javi nam se, bilo bi nam drago čuti od tebe!

Prijavite se

Što kažu naši zaposlenici?

“Organizacija mi omogućava rad na zanimljivim međunarodnim projektima, gdje mogu puno naučiti o struci. Ako zaposlenik ima truda i volje, to će mu se sve vratiti.”
Tomislav

“Sviđa mi se lokacija jer izbjegnem gradsku gužvu pri dolasku i odlasku na radno mjesto. Idealno radno vrijeme, te ugodna komunikacija s nadređenim i kolegama.”
Marin